Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Aardappelsouffle met gerookte paling
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, citroensap, ei, gerookte paling, melk, peper, sjalot, vis en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, biet, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, dragonazijn, eidooier, gerookte paling, haring, kervel, komkommer, melk, mosterd, ossenhaas, peper, peterselie, sjalot, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: