5 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbasmatirijstbieslookbloemboterciderazijncitroenengelse mosterdfetagemalen komijngriekse yoghurtgrof zeezouthoningkikkererwtenknoflookkomijnzaadkoolzaadoliekruidenlente-uiolijfoliepeperpeterselievenkelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Rog met witte peper op verse muntdoperwtjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, doperwten, ei, koolzaadolie, lente-ui, munt, olijfolie, peper, rogvleugels, venkelzaad, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Kushari al forno

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, ei, feta, gemalen komijn, tomaat, groentebouillonblokje, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, munt, olijfolie, pasta, peterselie, puylinzen, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, venkelzaad, zongedroogde tomatenpuree en zonnebloemolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Zalm in een zourkorst

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, ciderazijn, citroen, ei, engelse mosterd, extra vierge-olijfolie, griekse yoghurt, honing, marjolein, munt, peterselie, rode peper, steenzout, venkel en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Zeebaars in een zak

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, boter, citroen, ei, lente-ui, olijfolie, peper, slagroom, spinazie, venkel, kruiden, witte wijn, zeebaars en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren