Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ikan petjel (Gekookte vis in kruidensaus)
- Ingrediënten:
- kemirienoten, melk, rode lomboks, selderij, trassi, vis en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, brood, cayennepeper, ei, gaar vlees, groene kruiden, groente, ham, kaas, kemirienoten, knoflook, melk, mosterd, pastis, peper, pittige kaas, risottorijst, room, selderij, tabasco, trassi, ui, vis, witte wijn, zachte kruiden |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken: