Lunch uit Hoe te eten:
Krabtaart met saffraan
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin krabvlees, double cream, eidooier, knoflook, laurier, pruimtomaten in blik, saffraan, slagroom, tijm en wit krabvlees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, boter, bruin krabvlees, champignon, citroensap, double cream, ei, eidooier, knoflook, laurierblad, olijfolie, saffraan, sjalot, slagroom, ui, water, wit krabvlees, witte ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes: