- Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Een boek van

We hebben 124 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Een greep uit de 124 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Roast Turkey Flavoured with all Manner of Mushrooms - Geroosterde kalkoen op smaak gebracht met allerlei paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, cantharellen, dijonmosterd, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, gele stekelzwam, honingzwam, kalkoen, kastanjeboleet, keizeramaniet, kippenbouillon, maïsmeel, medium sherry, oranje-groene melkzwam, truffel, truffelolie, ui, varkensworst, waterkers, wijnazijn, wit broodkruim, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Black Pepper Beef Steaks with Red Wine and Mushroom Sauce - Peperbiefstuk met rode wijn en paddenstoelensaus

Ingrediënten:
cantharellen, champignons, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eikhaas, entrecote, grote sponszwam, honingzwam, kastanjeboleet, knoflook, kogelbiefstuk, maïzena, morieljes, oesterzwammen, olijfolie, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, rode wijn, runderbouillon, trompets de mort, vissaus, voorjaarspronkridder, weidechampignons, wijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Brits
Soort:
rundvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Deep Sea Scallops in a Forest of Wild Mushrooms - Coquilles uit de diepzee in een bos van wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, boter, cantharellen, cayennepeper, citroensap, coquilles, crème fraîche, ei, eidooier, grote sponszwam, honingzwam, keizeramaniet, noilly prat, oesterzwam, rode zwavelkop, selderijzout, sjalot, wortel, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Savoy Cabbage Stuffed with Mushroom Barley - Savooiekool gevuld met paddenstoelengort

Ingrediënten:
amandelboter, amethistzwam, bleekselderij, boter, cashewnootboter, champignons de paris, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde kastanjeboleet, gedroogde oranje-groene melkzwam, geschubde inktzwam, groentebouillon, grote paarse ridderzwam, kastanjeboleet, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, parelgort, savooiekool, tijm, ui, water, weidechampignon, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / groente / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Wild Mushroom Gratin with Fontina Cheese, New Potatoes, Pickles and Walnuts - Gegratineerde wilde paddenstoelen met Fonina kaas, nieuwe aardappelen, augurken en walnoten

Ingrediënten:
augurk, beaufort, boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, fontinakaas, gele stekelzwam, gemengde groene slabladeren, kastanjeboleten, nieuwe aardappelen, oesterzwammen, olijfolie, pecannoten, shii-takes, voorjaarspronkridder, walnoten, weidechampignons en winter cantharel

Keuken:
Brits / Italiaans
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Toon alle 124 recepten in dit boek