Oesters, gegrilde, met een peterseliejasje

Je vindt dit recept op pagina 46 in delicious. magazine - 2014-02 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oesters, peterselie-emulsie en tapioca-crackers met een infusie van inktvisinkt

Een recept uit  - Story on a Plate

Oesters à la meunière

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Gegratineerde oesters met knoflookboter en Parmezaan

Serveersuggestie Gegratineerde oesters met knoflookboter en Parmezaan

Fruits de mer op hollandse wijze

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!