Mosselen, Marokkaanse, met ras el hanout en harissa-yoghurt

Je vindt dit recept op pagina 68 in delicious. magazine - 2014-02 .

Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mosselen met harissa

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Harissa-yoghurt, bij couscous en Marokkaanse mosselen met ras el hanout

delicious. magazine - 2014-02

Marokkaanse mosselen

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Mosselen, garnalen en chorizo

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!