Kippenbout met geitenkaas, cantharellen en rozemarijn

Je vindt dit recept op pagina 74 in delicious. magazine - 2009-11 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gegratineerde Israëlische couscous met pesto en geitenkaas

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Gevulde puntpaprika's met hazelnoten en cantharellen

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Gratin van wilde paddestoelen en geitenkaas

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Stamppot met gebakken paddenstoelen en geitenkaas

delicious. magazine - 2009-02

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!