Forel (gevuld) en papillotte met paprika en chermoula

Je vindt dit recept op pagina 83 in delicious. magazine - 2009-04 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rotbarsch und Muscheln in Safran-Curry-Sud / Roodbaars en mosselen met saffraan-kerriesausinfusie

Een recept uit  - Gewürze Special, Wunderbare Orientküche

Cotriade

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Vis met kleurige groente en papillotte

delicious. magazine - 2010-01

Zeebaars met azijn en rozemarijn - levrakia marinata

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!