Makreelsashimi, zure, met in umesu ingelegde laos

Je vindt dit recept op pagina 86 in delicious. magazine - 2016-11 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ikan sanggrobanding (Gestoofde vis in kruidensaus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Makreel met laos en rode peper

Een recept uit delicious. magazine - 2015-02

Gestoofde vis op Padangse wijze I - goelai padang I

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Ikan mangoet (Gebakken makreel of schelvis in kruidensaus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!