Velouté van knolselderij met gebruinde boter en salie

Je vindt dit recept op pagina 116 in delicious. magazine - 2016-11 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

celeryroot puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Cassolette de ris de veau et lapin de garenne - Ragoût van kalfszwezerik en duinkonijn

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Frieten van knolselderij met boter, citroen en tijm uit de oven

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Knolselderijsoepje met parmaham en basilicumolie

delicious. magazine - 2013-13

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!