Piadina met geroosterde sjalot, salie en gerijpte geitenkaas

Je vindt dit recept op pagina 98 in delicious. magazine - 2016-06 .

Gang:
tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
vegetarisch / vegetarisch / brood en broodgerecht / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Polentakoekjes met salie, geitenkaas & parmaham

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Bruschetta met pompoen, geitenkaas en salieboter

Een recept uit delicious. magazine - 2015-10

Salade van gegrilde spruitjes en peer

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Tortizza met gekarameliseerde ui – 5 OR LESS

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!