Pain perdu, Franse, met zalm, gepocheerd ei en hollandaise

Je vindt dit recept op pagina 99 in delicious. magazine - 2015-13 .

Soort:
brood en broodgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hollandaise, voor eggs benedict

delicious. magazine - 2013-10

Gepocheerde eieren met ham en hollandaise saus - eggs benedict

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Eggs Benedict

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Salade met gepocheerd ei en hollandaise met dragon

delicious. magazine - 2010-13

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!