Vijgen met parmezaan, balsamico en venkelzaad

Je vindt dit recept op pagina 93 in delicious. magazine - 2015-10 .

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / fruit / hapjes

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Insalata del maniscalco (Salade van de hoefsmid)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Parmigiano Reggino all' aceto balsamico (Parmezaanse kaas met balsamico-azijn)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Warme vijgen met mascarpone

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Oesters met Parmaham, bosui en balsamico

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!