Eendenbout, gekonfijte, met gegratineerde mini-cassoulet

Je vindt dit recept op pagina 80 in delicious. magazine - 2014-13 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eendenbout in kloosterbier

delicious. magazine - 2009-03

Gastronomische eend, draadjes eendenconfit en sinaasappelspaghetti

Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken

Mini-cassoulet, gegratineerde, met gekonfijte eendenbout

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Duck Leg Sous Vide

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!