Entrecote, gegrilde, met paddenstoelen-vijgensalsa

Je vindt dit recept op pagina 136 in delicious. magazine - 2014-13 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Runderstroganoff

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Entrecôte Sukiyaki

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Black Pepper Beef Steaks with Red Wine and Mushroom Sauce - Peperbiefstuk met rode wijn en paddenstoelensaus

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Entrecote met ansjovisboter

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!