Pakistaans

Zoek naar Pakistaans in jouw eigen kookboeken

Pakistaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Chapli Kebab - Pakistaanse gehaktballen

Ingrediënten:
chilipeper, citroensap, ei, ghee, granaatappelpitten, kardemon, korianderblad, korianderzaad, kruidnagel, kummelzaad, lamsgehakt, nootmuskaat, peperkorrels, rundermerg, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Pakistaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Murghi biryani - Kip biryani

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, braadkuiken, bulgaarse yoghurt, chilipeper, ei, foelie, gember, ghee, kaneel, kardemonpeulen, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruidnagel, munt, rijst, saffraan, ui en zout

Keuken:
Pakistaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Seviyan - Zoete vermicelli

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, gemalen kardemon, ghee, kruidnagel, melk, pistache, saffraan, vermicelli, vruchtensuiker en water

Keuken:
Pakistaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Moghlai korma - Lamskorma, moghul stijl

Ingrediënten:
amandel, boter, chilipoeder, citroensap, gemalen kardemon, gember, ghee, kaneel, knoflook, kummelzaad, lamslappen, munt, peperkorrels, suiker, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Pakistaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Roghan Josh - Lamscurry

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, bulgaarse yoghurt, chilipeper, gemalen kardemon, gember, ghee, kaneel, knoflook, koriander, korianderzaad, kruidnagel, kummelzaad, kurkuma, lamslappen, maanzaad, munt, saffraan, ui en zout

Keuken:
Pakistaans
Soort:
curry
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Bhuré parathas - Gevulde pannenkoeken

Ingrediënten:
boter, chilipeper, ghee, korianderblad, korianderzaad, lamsgehakt, munt, ui, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Pakistaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Sai gosht - Spinazie-stoofschotel

Ingrediënten:
boter, bulgaarse yoghurt, chilipeper, gember, ghee, knoflook, korianderblad, korianderzaad, kruidnagel, kummelzaad, lamslappen, munt, peperkorrels, spinazie, ui en zout

Keuken:
Pakistaans
Soort:
groente