Oekraiens

Oekraiens

Zoek naar Oekraiens in jouw eigen kookboeken

Oekraiens koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Gehakte haring met zure room

Ingrediënten:
bruinbrood, ciderazijn, citroensap, ei, gele ui, haringfilet, wijnazijn, zonnebloemolie, zure appel en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Oekraiens
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gevulde kalfsborst met boekweit en paddenstoelenvulling

Ingrediënten:
kalfsborst, kasha, kippenbouillon, knoflook, paddenstoelen, peper, plantaardige olie, runderbouillon, ui, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Oekraiens
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Tchoomak hash with mushrooms - Giersthachee mety champignons

Ingrediënten:
boter, champignons, gerookt spek, gierst, kruizemunt, mager spek, reuzel, ui, water en zout

Keuken:
Oekraiens
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vareniki with cabbage and musrooms - Vareniki met kool en paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde champignons, ui, water, witte kool, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Oekraiens
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles