Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Eenvoudige kobeba-balletjes met gemalen rijst
- Ingrediënten:
- mager rundgehakt, rijstmeel, vulling voor kobeba, water en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods / Iraaks
- Soort:
- noedels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Vulling voor kobeba wordt beschouwd als rundvlees.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vulling voor kobeba in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vulling voor kobeba:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-01:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-07:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-01:
Recept uit delicious. magazine - 2009-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12: