Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Poisson Rouge cocktail
- Ingrediënten:
- apricot brandy, cherry brandy, cusenier à l'orange, italiaanse vermout, roses lime juice en vodka smirnoff
- Soort:
- drank (alcoholisch) / cocktails
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Cherry brandy wordt beschouwd als kersenbrandewijn.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met cherry brandy in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient cherry brandy:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Brunch / drinken uit Culinaria U.S.A.:
Drinken / cocktails uit Home Made winter:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Diner / bijgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Recept uit delicious. magazine - 2007-10:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Recept uit Het groot fondue boek: