Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Roze lepel, lycheebp;;etjes op schapenkaascrème met frambozen en rozenwater
- Ingrediënten:
- algin, calciumzout, fijne tafelsuiker, frambozencoulis, lycheesap, ricotta van schapenmelk en rozenwater
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met calciumzout in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient calciumzout:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken / cocktails uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken: