Cajungroente

Cajungroente wordt beschouwd als groente.

Zoek naar cajungroente in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met cajungroente in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste cajungroente recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient cajungroente:

Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Snack of tussendoortje uit Cajun koken:

Rivierkreeftpasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cajungroente, cajunkruiden, ei, garnalen, rivierkreeftstaartjes, tomaten uit blik en zandtaartdeeg

Keuken:
Cajun
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Garnalen-gumbo

Ingrediënten:
boter, cajungroente, cajunkruiden, chilipeper, filépoeder, garnalen, knoflook, laurier, okra, piment, roux, tomaat, tomatenpuree, visbouillon en worcestershiresaus

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Kreeft - étouffée

Ingrediënten:
cajungroente, cajunkruiden, gedroogde basilicum, kreeftenstaart, lente-ui, notenrijst, rode chilipeper, rode paprika, roux, selderijzout en visbouillon

Keuken:
Cajun
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Bijgerecht uit Cajun koken:

Dirty rice

Ingrediënten:
boter, cajungroente, cajunkruiden, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenlevers, knoflook, langkorrelrijst, roux, tabasco, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Cajun
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Cajun roastbeef

Ingrediënten:
boter, broodkruim, cajungroente, cayennepeper, gedroogde tijm, knoflook, laurier en runderribstuk

Keuken:
Cajun
Soort:
vlees
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Gevulde krab

Ingrediënten:
bisque van zeevruchten, boter, broodkruimels, cajungroente, chilipeper, gedroogde tijm, knoflook, krab, rode paprika's en selderijzaad

Keuken:
Cajun
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Recept uit Cajun koken:

Gumbo met kip

Ingrediënten:
andouille, bloem, boter, cajungroente, cajunkruiden, gedroogde chilipeper, gedroogde tijm, kip, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, lente-ui, peterselie, pimentkorrels en water

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Creoolse kip

Ingrediënten:
bloem, boter, cajungroente, cajunkruiden, gedroogde basilicum, kip, kippenbouillontablet, plantaardige olie, rode chilipeper, rode paprika, water, zoet paprikapoeder en zure room

Keuken:
Cajun
Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Creools pasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cajungroente, cajunkruiden, ei, knoflook, laurier, melk, peterselie, rundergehakt, suiker en tomaten uit blik

Keuken:
Cajun
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Recept uit Cajun koken:

Jambalaya met garnalen

Ingrediënten:
andouille, bleekselderij, cajungroente, cajunkruiden, garnalen, langkorrelrijst, laurier, lente-ui, oesters, plantaardige olie, rode paprika, tasso, tomaten uit blik, ui, water en witte wijn

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Pikante kip

Ingrediënten:
bloem, boter, cajungroente, cajunkruiden, gedroogde oregano, kipfilet, knoflook, plantaardige olie, rode paprika, suiker, tabasco, tomatenpuree, water en zoet paprikapoeder

Keuken:
Cajun
Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Aubergine gevuld met zeevruchten

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, cajungroente, cayennepeper, citroenpeper, ei, frituurolie, garnalen, krab, lente-ui, paneermeel, room, roux, sint jakobsschelpen, tomatenpuree, witte peper, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Cajun
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Jambalaya met gerookte ham en kip

Ingrediënten:
bouillon, cajungroente, cajunkruiden, kip, knoflook, peperkorrels, peterselie, plantaardige olie, tasso, tijm, tomaten uit blik, ui, water, witte langkorrelrijst en wortel

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Sauerkraut - Zuurkool

Ingrediënten:
groente, witte kool en zout zonder jodium

Keuken:
Frans / Duits / Noord-west-Europees / Midden-Europees
Soort:
vegan / inmaak