Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Kalfsribstuk met grove mosterd
- Ingrediënten:
- aardappel, bleekselderij, bosui, boter, bouquet garni, kalfsribstuk, knoflook, meauxmosterd, olijfolie en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Kalfsribstuk wordt beschouwd als kalfsvlees.
Alternatieve namen: kalfskrabbetjes en ontbeende kalfsonderrib.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalfsribstuk in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalfsribstuk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Sous vide: