Marinade, die voor het marineren van groenten en als slasaus is te gebruiken

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 72 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: azijn, citroensap, knoflook, olie, peper, sjalot, suiker en zout. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Dressing met geroosterde Spaanse pepers

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Maisbrood met kaas en groene pepers

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Spaanse peper gevuld met een farce van scampi

Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Gepocheerde kip met zout gekruide freekeh

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem