Marinade, die voor het marineren van groenten en als slasaus is te gebruiken

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 72 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: azijn, citroensap, knoflook, olie, peper, sjalot, suiker en zout.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Plat Gegrild Piepkuiken Met Knoflook, Rode Peper & Lente Ui

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Witlof, peren en zout-zoet geroosterde amandelen

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Kip in zout met venkel, tijm en citroen

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Rog met witte peper op verse muntdoperwtjes

Een recept uit Jamie Oliver, Sroop Sunar en David Loftus - Te gast bij Jamie