Marinade, die voor het marineren van groenten en als slasaus is te gebruiken

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 72 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Ingrediënten

Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

In roomboter gewelde jonge kreeft, gestoofde lamsoren en creme van zacht gegaarde sjalot met dungesneden groene asperge, schuim van mosselvocht en sauce vierge

Een recept uit R. De Boer, P. Casell en Peter Gast - Portfolio

Testicoli di vitello fritte (gebakken kalfstestikels)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Sambal goreng kool telor (gekruide kool met ei)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Pizza met ui en ansjovis

Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje