Marinade, die voor het marineren van groenten en als slasaus is te gebruiken

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 72 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Ingrediënten

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Registreer gratis!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rivierkreeftjes In Saus Van Tomaten & Peper

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Peper roomsaus

Een recept uit Mirne

Dressing met geroosterde Spaanse pepers

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Zout met een smaakje

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken