Hollandse saus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 71 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: azijn, boter, citroensap, eierdooier, peper, water en zout.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chitarraspaghetti met boter en kruiden

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Mais met boter, zout en peper

Een recept uit Jamie Oliver, Marton Deuchars, David Loftus en Chris Terry - Jamie's dinners

Brood, boter en vet

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Aubergineravioli met boter

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta