Cantharellensaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 66 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bloem, boter, bouillon, cantharellen, room en sjalotten. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

In zijn geheel gebakken tong met krokant merg en bruine boter met soja

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Sint-jakobsschelpen met boter en citroen

Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Saffraantagliatelle met gekruide boter

Een recept uit Yotam Ottolenghi, Jonathan Lovekin en efef.com - Plenty

Rucola-gnocchi met broodkruim en gebruinde boter

Serveersuggestie Rucola-gnocchi met broodkruim en gebruinde boter