Cantharellensaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 66 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bloem, boter, bouillon, cantharellen, room en sjalotten.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Spätzle met peper, boter en parmezaanse kaas

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Serveersuggestie Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Sint-jakobsschelpen met boter en citroen

Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Kipfilet met boter en truffel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf