Pouletsoep

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 84 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
soep/bouillon

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bouillon van kalfspoulet, foelie, rijst en vermicelli. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rijst koken - de absorbeermethode - basmati pandan kortkorrelig en kleefrijst

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Zoete aardappel en groentecurry

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

De lekkerste kleefrijstpudding - basisrecept

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

rijst koken - de pan-met-water methode bijv basmati, langkorrel bruine rijst

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto