Mayonaise met béchamel- of veloutésaus (behémiennesaus)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 74 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
saus/dressing/jus

Dit recept kent de volgende ingrediënten: azijn, bechamelsaus, citroensap, mayonaise, peper, veloutesaus en zout.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Maisbrood met kaas en groene pepers

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Rivierkreeftjes In Saus Van Tomaten & Peper

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Plat Gegrild Piepkuiken Met Knoflook, Rode Peper & Lente Ui

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Rog met witte peper op verse muntdoperwtjes

Een recept uit Jamie Oliver, Sroop Sunar en David Loftus - Te gast bij Jamie