Raphaële Vidaling, J. Poux en R. Vidaling - Dat is pas gebak!

Dat is pas gebak!

Een boek van Raphaële Vidaling, J. Poux en R. Vidaling

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Dat is pas gebak!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vier goede redenen om dit boek te kopen:

1. Geluk? Dat is voor jou de geur van versgebakken taart die zich door het hele huis verspreidt.

2. Je weet altijd wel een excuus om iets lekkers te bakken: de kinderen vervelen zich, je wilt wat maken van een druilerige middag, je hebt zin in een verrassingstoetje, je trakteert je collega’s…

3. Helaas rijmt patisserie op calorie. Dus probeer je allerlei trucjes uit om het vet- of suikergehalte te beperken: je gebruikt lightboter, de helft minder suiker… Het resultaat is soms geslaagd, soms net rubber.

4. Toch zijn er smakelijke en gezonde handigheidjes waar geen zoetstoffen en andere verdachte ingrediënten aan te pas komen, om zelfs het meest traditionele, calorierijke gebak lichter en luchtiger te maken én meteen een verjongingskuurtje te geven.

Meer dan vijftig eenvoudig te bereiden recepten voor caloriearm gebak, van koekjes tot brioches en cake. Ja, zelfs chocoladetaart!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken