Ijslolly´s van bloedsinaasappels - helado de naranja sanguina

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 152 in De verse Spaanse keuken .

Keuken:
Spaans
Gang:
nagerecht
Soort:
zoete hapjes / ijs/sorbet/granita/panna cotta

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sinaasappelglazuur

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Crème au beurre

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Witte-chocoladesinaasappeltruffels

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Whisky Sour

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair