Will Jansen en W.R.S.M. Jansen - Zomer 2009 - Bouillon!

Zomer 2009 - Bouillon!

Een boek van Will Jansen en W.R.S.M. Jansen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Zomer 2009 - Bouillon!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Voorwoord
Ontspannen maar
Ik geef toe, de effecten van de crisis liegen er niet om. Er wordt naar mijn smaak te veel over gepraat en geschreven, alsof we werkelijk die crisis in móeten, maar er zijn evengoed al heel wat restaurants dicht of met hun laatste adem bezig. Voor mij blijft staan dat wanneer je verhaal klopt, wanneer je met open vizier werkt en met de hand op je hart kunt verklaren dat je alle voorradige energie steekt in kwaliteit, dat je dan ook deze crisis de baas kunt. Niet met de handen over elkaar zitten, innovatief zijn, initiatieven nemen, je eigen regels naleven en de zonnige kant zoeken.
In zijn enerverende boek ‘Het Diner’ laat Herman Koch niet veel te raden over na zijn kritiek op de zogenaamde toprestaurants. Het is af en toe leuk om te bedenken bij wie hij nou zit te eten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken