P. Haaksman, H. van Elswijk en H. Bogaarts - Wat ben jij voor een kok

Wat ben jij voor een kok

herken jezelf in een gerecht

Een boek van P. Haaksman, H. van Elswijk en H. Bogaarts

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wat ben jij voor een kok, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Voor culinarie beterwter Pim Haksman werd het na twaalf jaar professioneel koken en nog ens twaalf jaar kooklessen geven in zijn kookcolleges tijd een kookboek te schrijven. Een kookboek dat mer wil zijn dan een database van leuke recepten. Het is een mengeling van belevenissen, inzichten in karakters en hapjes uit de keuken.
Uitleg over de drie belangrijkste posities in de klassieke keuken.
Omschrijving van drie karakters als basis voor een sterrenteam.
Twintig recepten van hapjes aan een prikker. Allen bestaan ze uit niet mer dan drie basisingredi en.
Columns over koken en eten.
De tien lekkerste kruiden voor je kruidentuin.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken