E. Veenstra - Koken met De Klaproos

Koken met De Klaproos

Een boek van E. Veenstra

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met De Klaproos, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dit kookboek is gevormd en gegroeid in het Multiculturele Vrouwencentrum De Klaproos in Leeuwarden. De Klaproos is een vrouwencentrum voor ontmoeting, voorlichting en met tal van activiteiten. Eén van de meest aansprekende activiteiten die De Klaproos vanaf het begin aanbiedt is koken. Veel vrouwen kunnen het goed en vinden het leuk. Voor veel vrouwen is met elkaar koken de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, met elkaar te praten, om nieuwe recepten te leren en andere manieren van koken te ontdekken.
In dit boek zijn veel recepten van de gerechten die de afgelopen jaren in De Klaproos bereid zijn, opgenomen. Wat het boek bijzonder maakt is dat ook de persoonlijke verhalen van de kokende vrouwen er in staan. Verhalen over hoe de vrouwen, vanuit hun geschiedenis en achtergrond, aankijken tegen koken, maar ook over hoe ze hun plek hebben gevonden in de Nederlandse maatschappij. Het koken binnen De Klaproos heeft een functie in een proces van integratie en dat maakt dit kookboek anders en uniek! Daarbij zijn de recepten origineel en uiterst smakelijk.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken