Kees Hageman, K. Hageman en J. Lagrouw - Savelberg

Savelberg

Ned. editie

Een boek van Kees Hageman, K. Hageman en J. Lagrouw

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Savelberg, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Op het landgoed ‘Vreugd & Rust’, net buiten de dagelijkse drukte van de hofstad Den Haag, huist Restaurant- Hotel Savelberg. Op de menukaart staan de heerlijkste gerechten uit de Franse keuken. Chef-kok Henk Savelberg laat niets aan het toeval over; alleen het beste is goed genoeg voor zijn gasten. Dit blijkt ook uit zijn nieuwe boek, dat hij maakte met topfotograaf Kees Hageman en culinair journalist Jan Lagrouw.

In Savelberg maak je kennis met de geheel eigen kookstijl van Henk Savelberg. In dit bijzondere kookboek staan bijna 50 van zijn kenmerkende gerechten mét receptuur. Van Zeebaars met in tempura gefrituurde langoustine, Asperges met truffel en gepocheerde eidooiers tot Coquilles met kruim van San-Danieleham en Grijspootpatrijs met zuurkool. En natuurlijk zijn bekendste gerecht dat al meer dan 20 jaar op het menu staat: de Salade Savelberg van kreeft, ganzenlever, haricots verts, artisjok en zwarte truffel. Savelbergs passie voor wijn staat daarbij garant voor tongstrelende wijnsuggesties bij aperitief, voor-, tussen- en hoofdgerechten én desserts.

Naast de prachtige culinaire fotografie brengt Kees Hageman ook de omgeving en het smaakvolle hotel in beeld. Zo ontstaat een indruk van wat gasten kunnen verwachten van een bezoek aan Savelberg: een plek om tot rust te komen en optimaal te genieten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken