Angela Nilsen - Lekker light

Lekker light

gezondere versies van uw favoriete gerechten

Een boek van Angela Nilsen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Lekker light, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eet een leven lang gezond

Zet alle diëten overboord en maak uw maaltijden gewoon lichter. Met enkele kleine veranderingen kunt u hetzelfde lekkere voedsel eten zonder te merken dat u minder vet, calorieën en zout eet. In dit boek heeft Angela Nilsen al het werk voor u gedaan. Ze heeft gezondere en afgeslankte versies van favoriete klassiekers gecreëerd en getest met een aantal proevers. Bekijk hoe ze te werk ging en vergelijk de resultaten om te zien hoeveel gezondheidswinst u boekt. De recepten zijn voorzien van een voedingsanalyse, stap-voor-stapfoto’s en allerlei handige tips, zodat u onmisbare technieken leert om een leven lang gezonder te kunnen eten.

Angela Nilsen is de voormalige food-redacteur van BBC Good Food Magazine en is een bekroond culinair auteur.
- Lekker en toch gezond en light koken is een lastige combinatie. De bekroonde auteur en voormalig redacteur van BBC Good Food Magazine krijgt dit voor elkaar. Van favoriete klassiekers creëerde zij de gezonde en afgeslankte maar toch heerlijke versies. Het boek bevat een groot aantal van deze recepten, elk met tips waardoor het gerecht minder suiker of (verzadigd) vet bevat. Daarnaast staan bij elk recept een aantal symbolen waaraan snel te zien is wat de voedingswaarden zijn en hoeveel minder calorieën, suiker, vet, zout, suiker etc. het bevat dan het traditionele recept. Het boek heeft een groot aantal kleuren- en stap-voor-stapfoto’s van gerechten maar lang niet bij elk gerecht. De ingrediënten zijn over het algemeen goed verkrijgbaar.

Mooi verzorgde uitgave met naast de recepten veel informatie, een duidelijk register achterin en een (beperkte) calorieënlijst. Een fijn boek waarmee iedereen die verantwoord, slank en lekker wil koken echt wat kan. Een boek dat echt iets toevoegt aan de vele bestaande kookboeken en boeken over gezond eten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken