Kim van Kooten, Huib Stam en Jara Lucieer - Het alles is familie kookboek

Het alles is familie kookboek

Een boek van Kim van Kooten, Huib Stam en Jara Lucieer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het alles is familie kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Als de familie weer bij elkaar is, dan wil je ook een goed diner samenstellen. Die heerlijke, beproefde familiegerechten waar iedereen zich op kan verheugen. Ouderwets lekkere zuurkool met alles erop en eraan of met liefde gemaakte uiensoep. Verrassende spicy oesters of Thaise viskoekjes. Als toetje de enige echte Tarte Tatin. Met z´n allen picknicken met rijstsalade met kip en hamburgers met jalapeño. Daarna natuurlijk de hemelse aardbeien op sap of de chocoladecakejes. Samen tomatensoep van moeders lepelen met daarna verbroederings-pannenkoeken is ook al een feest.

In Het Alles is Familie Kookboek staan alle lekkere recepten van de familie De Roover uit Alles is Familie, de leukste familiefilm van het jaar. In Het Alles is Familie Kookboek trekken de culinaire hoogtepunten en tientallen lievelingsgerechten van de personages voorbij.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken