Trond Moi, T. Bolgen, M. Widen, K. Hansen en T. Moi - Food & Wine

Food & Wine

Een boek van Trond Moi, T. Bolgen, M. Widen, K. Hansen en T. Moi

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Food & Wine, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De kloof tussen kennis over eten en kennis over wijn is verbazingwekkend groot. De meeste mensen huldigen het standpunt dat je witte wijn drinkt bij vis en rode wijn bij vlees, maar veel verder komen ze niet. Slechts een enkeling is zo dapper om aan de slijter te vragen welke wijn het beste past bij bijvoorbeeld lamsvlees met gegratineerde aardappelen.
Voor de gerechten in dit boek hebben de auteurs geprobeerd alle essentiële basisingrediënten te gebruiken en komen ze met suggesties welke wijn je erbij kunt schenken. Daarbij wordt ook antwoord gegeven op de vraag waarom die twee zo goed combineren. Dit boek is zowel een reisbeschrijving als een kookboek, en het bevat bovendien een gezonde portie wijnkennis.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken