Loes Janssen Miraglia en Piroschka van de Wouw - Antipasti

Antipasti

culinair, veelzijdig, authentiek, onweerstaanbaar

Een boek van Loes Janssen Miraglia en Piroschka van de Wouw

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Antipasti, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Antipasti, letterlijk ‘vóór de maaltijd’, zijn de beroemde gerechtjes die als voorafje worden gegeten. Ze zijn niet alleen ontzettend lekker; het idee van al die verschillende gerechtjes geeft een gevoel van ongelofelijke luxe en de kleine porties zijn gewoon onweerstaanbaar.

Antipasti is volledig gewijd aan deze verleidelijke heerlijkheden, die in la bella Italia uitnodigend in trattoria’s, restaurants, bij vrienden en bij familie op tafel staan. Antipasti bevat streekklassiekers, zoals vitello tonnato uit Piemonte, bruschetta alle cipolline uit Apulië en panzanella uit Toscane, maar ook recepten van de Siciliaanse schoonfamilie van Loes en haar persoonlijke favorieten. Veel van de gerechten zijn overigens niet alleen lekker als antipasti, maar kunnen door de hoeveelheden aan te passen ook gegeten worden als lunch- of hoofdgerecht.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken