S. Morris en D. Hsiung - De oosterse keuken

De oosterse keuken

Een boek van S. Morris en D. Hsiung

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De oosterse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Authentieke recepten en klassieke ingrediënten uit China, Hongkong, Japan, Korea, Maleisië, Singapore, Thailand, Birma, Indonesië, de Filippijnen en Vietnam.

Een rijk geïllustreerde gids over de ingrediënten van de Oosterse keuken, met meer dan 100 authentieke recepten om van te watertanden. 

Alles wat u wilt weten over de Oosterse keuken, van het benodigde keukengerei en de ideale inhoud van een voorraadkast tot een beschrijving en de bereidingswijze van groente, fruit en vis. Ontdek de geheimen van de Oosterse keuken en leer hoe u een wok kunt gebruiken om heerlijke kruidenmengsels te maken, die de basis vormen van vele traditionele Oosterse gerechten. 

Lees in dit boek hoe u perfecte rijst kunt bereiden en hoe u exotische ingrediënten als citroengras en gedroogde inktvis in de lekkerste gerechten kunt verwerken. 

U zult zelf ervaren hoe eenvoudig het is om de populairste klassieke gerechten thuis klaar te maken, bijvoorbeeld Pekingeend met Mandarijnflensjes, Krokante Loempia’s uit Sjanghai, Rendang van Kip uit Maleisië, Pikant-zure Garnalensoep uit Thailand, Saté Kambing en Nasi Goreng uit Indonesië, Garnalenkoekjes van de Filippijnen en Sashimi en Sushirollen uit Japan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken