J. Huisman en A. Smalen - Iedere gek kan koken

Iedere gek kan koken

Een boek van J. Huisman en A. Smalen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Iedere gek kan koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Iedere gek kan koken

De recepten in ‘Iedere gek kan koken’zijn eenvoudig; de ingrediëntenlijstjes zijn kort (er is onderscheid tussen ‘uit de voorraadkast’, ‘uit de koelkast’ en ‘op het boodschappenlijstje’), de bereiding bestaat uit niet meer dan drie stappen en de receptuur is afgestemd op een bescheiden budget.

Het boek wordt ingeleid met een hoofdstuk over het plezier van het koken, voor jezelf en voor anderen, en hoe je met succes het eten op tafel brengt. Het volgt verder in zijn opbouw het ritme van de dag, met eet- en drinktips en recepten voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd, maar ook voor de (ochtend) koffie, de (middag) thee en de (avond)’borrel’.

Nooit meer dan 5 ingrediënten, niet langer dan een halfuur in de keuken: hét kookboek voor wie echt nog geen ei kan bakken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken