François Blom en Francois Blom - Een kijkje in een consumptie-laboratorium

Een kijkje in een consumptie-laboratorium

practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren

Een boek van François Blom en Francois Blom

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Een kijkje in een consumptie-laboratorium, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Cover als brondocument gebruikt. - François Blom cuisinier te s-Hage is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst.Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Indisch kokkie bewerkt voor Holland.Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren.In de facsimile-uitgave van dit zeldzame boekwerkje 230 wenken voor de bereiding van dranken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken