Denis Blais, A. Plisnier en D. Blais - Belgo kookboek

Belgo kookboek

Een boek van Denis Blais, A. Plisnier en D. Blais

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Belgo kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In 1992 openden Denis Blais en andré Plisnier het eerste Londense restaurant waar men de mosselen - frietjes - bierervaring kon beleven, Belgo Noord. In 1995 volgde Belgo centraal, prompt gekozen tot restaurant van het jaar. En intussen is er ook Blego zuid en het Belgo kookboek. Na meer dan 2000 ton mosselen, frieten met mayonaise en bier te hebben geserveerd vonden Denis en andré het hoog tijd dat u ook thuis de beste frietjes kunt bakken en de echte Belgische keuken kunt serveren. Dit is alles rijkelijk overgoten met Belgische bieren als drank of als ingrediënt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken