W. Sonoma - Een wereld vol smaak

Een wereld vol smaak

internationale recepten voor alle liefhebbers van het betere koken

Een boek van W. Sonoma

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Een wereld vol smaak, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Enkele van de beste chef-koks ter wereld hebben hun recepten aan dit boek bijgedragen. Daartoe behoren de deskundigen op het gebied van de mediterrane kookkunst Marimar Torres en Joyce Goldstein; de uitzonderlijke chef-patissier Nancy Silverton; de expert in de Franse kookkunst Patricia Wells; de goeroe van de seizoensproducten Deborah Madison en de vermaarde chef-kok Jean-Gorges Vongerichten. Daarnaast bevat dit boek tal van bijdragen van de redactie van het reis- en kooktijdschrift TASTE, onder aanvoering van hoofdredacteur Andy Harris, terwijl ook de stichter van Williams-Sonoma Chuck Williams speciaal voor dit boek recepten ontwikkelde.
Treed binnen in een wereld vol smaak met recepten die een goede smaak boven alles stellen, zoals gebakken garnalen met knoflook, Vietnamese kipsalade, varkenshaas gevuld met prosciutto en peren, gebraden zalm met zuringsaus, cobbler met pruimen en druiven en chocolade-kersenbiscotti. Met meer dan 250 schitterende kleurenfoto’s.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken