Proeven met Pascal

aan tafel bij restaurant Vermeer

Een boek van C. Verkerk en J. Verlaan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Proeven met Pascal, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Aan tafel bij Restaurant Vermeer is, zoals de gasten weten, een groot genoegen en een lust voor het oog. Pascal Jalhaijs creaties onderscheiden zich doordat hij altijd streeft naar een ‘totaalbeleving’: mooie smaakcombinaties, een spannende afwisseling tussen de verschillende texturen en een bijzondere presentatie. Proeven met Pascal biedt een verrassende combinatie van recepten, prachtige culinaire fotografie en tafelconversatie.
Vijfentwintig spraakmakende Amsterdammers werden uitgenodigd om bij Vermeer hun eigen lievelingsgerecht te komen eten. Althans, Pascals interpretatie van dat lievelingsgerecht. Dat leverde verrassingen op waar de gelukkige gasten meestal even stil van werden. Tijdens het eten werden zij geïnterviewd door Parool-journalisten Corrie Verkerk en Jos Verlaan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken