Fiona Smith, P. Cassidy en F. Smith - Patés & terrines

Patés & terrines

Een boek van Fiona Smith, P. Cassidy en F. Smith

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Patés & terrines, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Deze traditionele favoriete patés en terrines zijn eenvoudig te bereiden en zeer smakelijk. Fiona Smith beschrijft in dit gevarieerde en vindingrijke kookboekje de essentie van traditionele patés en terrines, die ze vervolgens in een modern en licht jasje steekt.
           
Patés en terrines bereid met Groenten zijn overheerlijk. Probeer eens de pittige Paté van linzen, wortel en koriander of de kleurrijke Terrine van geitenkaas en gegrilde rode paprikals uitermate geschikt voor een zomerse picknick.           
Het hoofdstuk over Vis & Zeevruchten bevat een aantal eenvoudige recepten, zoals Paté van gerookte makreel en gekonfijte citroenen, en enkele uitgebreide recepten, zoals een Compacte terrine van zalm en prei.
           
Kippenleverpaté is een traditioneel Gevogelte-recept. U vindt in dit hoofdstuk ook moderne recepten, zoals Paté van kalkoen, kappertjes en pepertjes.
           
De meeste traditionele patés en terrines worden gemaakt van Vlees & wild, zoals de Terrine van eend en de Boerenterrine. Dit hoofdstuk bevat tevens bijzondere recepten, zoals Gekruide eendenrillettes met sumakchips of Terrine van prosciutto en pompoen met knolselderijsalade.
           
In het laatste hoofdstuk vindt u suggesties voor mogelijke Bijgerechten, zoals Melbatoast, Notenwafeltjes en Zoetzure uien.
           
Van stijlvolle voor- en hoofdgerechten tot eenvoudige snacks voor feestjes en picknicks, er is voor elke gelegenheid wel een geschikte paté of terrine.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken