Fran Warde, D. Treloar en F. Warde - Party!

Party!

eenvoudige recepten voor feestelijke hapjes en drankjes

Een boek van Fran Warde, D. Treloar en F. Warde

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Party!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het organiseren van een feest kan veel stress opleveren, maar dat hoeft niet. Party! staat vol met allerlei eenvoudige recepten voor lichte hapjes, snacks en stijlvolle drankjes en weet u als een perfecte gastheer te begeleiden bij uw volgende feest.
 
Als u op zoek bent naar een hapje voor bij uw cocktails, kunt u de Borrelhapjes en dipsausjes uitproberen. Daar vindt u onder andere Krokante noedels, Artisjokhummus met ciabatta, en Kaas-rozemarijnkoekjes. In Brood en wraps vindt u wat steviger gerechtjes uit allerlei landen, zoals Geitenkaas-paprikacrostini, Mexicaanse garnalenwraps en Rijstvelpakketjes met sojadip.
 
Andere kleine hapjes zijn Artisjok-tomatenbootjes en Kipspiesjes met zoete chilisaus. U treft zelfs recepten aan voor Zoete hapjes waarmee u uw gasten kunt verleiden, zoals Tiramisù en Frambozen in champagnegelei.
 
Een reeks stijlvolle recepten met en zonder alcohol vindt u in Feestelijke drankjes. U kunt genieten van klassiekers als een Cosmopolitan en een Sea Breeze, of u kunt op een zwoele zomeravond nippen van een Pimmls Cocktail of Gemberbier.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken