G. Basan en Martin Brigdale - De Marokkaanse keuken

De Marokkaanse keuken

hedendaagse kookkunst gebaseerd op oude tradities

Een boek van G. Basan en Martin Brigdale

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Marokkaanse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ghillie Basan maakt in haar recepten gebruik van kruiden en specerijen van de soeks ( overdekte markt met werkplaatsen) in de Marokkaanse steden en van fantastische, verse ingrediënten van het platteland of de kustgebieden. Ze benut de tradities van de Marokkaanse keuken voor deze schitterende verzameling eigentijdse gerechten. Ontdek aan de hand van dit boek zelf de ware smaken, texturen en geuren van Marokko.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken