Herda van Beek en W. van Beek - Hoogtepunten uit de Indonesische keuken

Hoogtepunten uit de Indonesische keuken

sayur, rujak en lalap

Een boek van Herda van Beek en W. van Beek

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Hoogtepunten uit de Indonesische keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Hoogtepunten uit de Indonesische keuken is echter meer dan een kookboek. Naast een duidelijke toelichting bij de recepten, geven Herda en Wim van Beek een overzicht van groeten, vruchten en planten en van de daarbij behorende smaakmakers, voorzien van een verklarende woordenlijst. Zodoende komt de lezer veel meer te weten over de culinaire geschiedenis van dit rijk geschakeerde land. Her en der gelardeerd met een citaat uit de Nederlandse literatuur over het toen nog ‘Indische’ eten, is Hoogtepunten uit de Indonesische keuken een juweeltje fop uw kookboekenplank.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken