2013 - De grote Hamersma

de lekkerste 100 wijnen van Albert Heijn

Een boek van Harold Hamersma

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2013 - De grote Hamersma, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Binnen een jaar een begrip geworden. Omarmd door de vaderlandse wijnliefhebbers. Ingezet als verkoopondersteuning door supermarkten, wijnspeciaalzaken en slijterijen. En in 2011 uitgeroepen tot De Beste Wijnkoopgids van Nederland.

Ook dit jaar komt wine professional Harold Hamersma weer met De Grote Hamersma, hét allesomvattende jaarboek voor iedere wijnliefhebber. Niet alleen de beste wijnen onder de 5 euro en de flessen tussen 5 en 10 euro maar ook de exclusievere vondsten komen aan bod. De Grote Hamersma 2012 winkelt bij supermarkten, is vaste klant bij wijnspeciaalzaken, loopt binnen bij slijterijketens en selecteert de beste internetaanbieders. Bovendien staan alle biologische wijnen dit jaar in een apart katern.
De DGH staat boordevol met de beste wijnen, bevat alfabetische informatie over de meest voorkomende druivenrassen en is nu nog overzichtelijker. Kortom, een onmisbare bron voor iedereen die zijn dorst naar wijnkennis wil lessen!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken