Steven Raichlen, G. Schneider en S. Raichlen - Het complete barbecueboek

Het complete barbecueboek

Een boek van Steven Raichlen, G. Schneider en S. Raichlen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het complete barbecueboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Barbecuen was al ‘hot’ en wordt steeds ‘hotter’; supermarkten verkopen weggooibarbecues, voor de kampeerder is er de opvouwbare variant en voor degenen die ‘all out’ willen gaan zijn er tegenwoordig barbecues die bijna even groot zijn als een kleine auto. Kortom: een zomer niet gebarbecued is een zomer niet geleefd!
Hoog tijd dus voor een compleet en volledig barbecueboek. Het complete barbecueboek is hét ultieme boek met recepten, technieken en tips voor de barbecue. Auteur Steven Raichlen, topkok en bedenker van het succesvolle Amerikaanse tv-programma Barbecue University, presenteert in dit prachtige boek foto-voor-foto en stap-voor-stap de geheimen van het barbecuen en grillen van vlees, vis, groente en desserts.
Denk bijvoorbeeld aan een recept voor de perfecte hamburger, of Amerikaanse sweet-and-smoky spareribs. Uiteraard wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan heerlijke bijgerechten als gepofte aardappels en gegrilde aubergine-dip.

Het complete barbecueboek bevat:
Meer dan duizend fullcolour foto’s
Meer dan honderd technieken
Meer dan honderdvijftig recepten
Talloze handige tips voor zowel de beginnende als de ervaren barbecuer

Het complete barbecueboek toont en beschrijft het hele barbecue- en grillproces vanaf de aanschaf en het aansteken van de barbecue (zowel houtskool als gas) tot het marineren van vlees, het grillen van groente en het roken van vis.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken